Bucatarii de jucarie pentru copii intre 2 si 9 ani

bucatarie de jucarie

Jucariile pentru fetite se pot imparti in cateva mari grupe dintre care jucariile care simuleaza activitatile casnice au evoluat foarte mult in ultimii ani ajungand sa acapareze o buna parte din fetitele care pana mai ieri isi doreau doar papusi si carucioare de papusi .

Seturile de bucatarie pentru copii au ajuns sa reprezinte modele complexe in  diferite marimi si forme in diferite stiluri care imita bucataria italiana, frantuzeasca sau pe cea traditionala .

Bucatariile vin cu foarte multe accesorii incluse astfel incat fetita poate simula pana in cele mai mici detalii o activitate in bucatarie realizata de parinti . Cei mici au la dispozitie in functie de modelul ales chiuveta, aragaz , cuptor cu gratar, frigider cu usa magnetica si chiar masina de spalat vase . Unele bucatarii vin chiar si cu parte electronica pentru cuptor si aragaz .

Activitatile pe care le pot face copii intr-o astfel de bucatarie de jucarie sunt complexe incepand cu aranjarea accesoriilor la locurile lor pana la simularea unei activitati casnice de gatit . O astfel de jucarie o puteti combina cu succes cu o jucarie educativa dintre cele mai cautate cum ar fi fabrica de ciocolata, sau fabrica de fructe lasand astfel copiilor posibilitatea de a pregati retete reale de deserturi pe care apoi le puteti servi impreuna cu familia .

O astfel de jucarie reprezinta un cadou unic si foarte sofisticat care va capta cu siguranta toata atentia celor mici . Iata cateva modele pe care le puteti face cadou cu cea mai mare siguranta ca vor fi apreciate de cei mici

 

Little Tikes – Bucatarie Interior/Exterior
Bucatarioara pentru fetite accesorizata.
Pret: 910,00 lei (TVA inclus)
Little Tikes – Bucatarie Super Bucatar
Bucatarie moderna, compacta si eleganta.
Pret: 410,00 lei (TVA inclus)
Little Tikes – Bucatarie Fata in Fata
Bucatarioara pentru fetite si baietei accesorizata.
Pret: 340,00 lei (TVA inclus)
Little Tikes – Bucatarie cu Sunete Gourmet
Bucatarioara robusta cu sunete pentru fetite.
Pret: 540,00 lei (TVA inclus)
Little Tikes – Bucatarie Lux
Bucatarioara pentru fetite accesorizata.Pret: 540,00 lei (TVA inclus)

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: fire tables | Thanks to denver seo company, std testing and cold laser therapy