Ce jucarii pentru copii de 2-4 ani gasim in magazine?

Incepand cu 2 ani copilul are nevoie de cat mai multe instrumente care sa ii dezvolte toate capacitatile fizice si intelectuale si sa ii dea posibilitatea de a incerca cat mai multe activitati care ii vor afecta pozitiv comportamentul in societate. Parintii sunt cei care vor avea sarcina de a cumpara majoritatea articolelor de acest tip si vor fi ajutati sau poate mai mult impiedicati de cadourile pe care cei mici le primesc de la rude si prieteni.  Spun impiedicat deoarece multi nu stiu ce jucarii sa cumpere si vor cumpara unele articole inutile sau care dezvolta agresivitatea si alte activitati care nu sunt benefice la aceasta varsta.

Intre 2-4 ani se poate opta pentru activitati in aer liber cu ajutorul unei biciclete cu roti ajutatoare, o tricicleta pentru copii mai mici cu 2 roti in fata si una in spate sau invers. Cele mai bune jucarii de plimbare pentru aceasta varsta sunt insa masinutele sau bicicletele fara pedale care le permit celor mici sa invete cum sa-si mentina echilibrul fara a se concentra la pedalat si tricicletele care datorita stabilitatii pe care o au prin cele 3 roti dispuse in forma de triunghi dau posibilitatea copilului de a pedala si a-si dezvolta membrele inferioare.

Online gasiti o gama variata de vehicule de exterior pentru aceasta varsta. Vedeti cea mai buna oferta de biciclete, triciclete si alte vehicule pentru 2-4 ani

Totodata trebuie insistat pe dezvoltarea aptitudinilor intelectuale si pentru acest lucru puteti alege articole educative cum ar fi globul pamantesc, set cifre magnetice, tablita dubla sau laptopuri de jucarie in mai multe limbi. Trebuie sa fiti atenti la varsta pentru care sunt recomandate aceste jucarii care este inscriptionata pe spatele jucariilor respective. Nu trebuie sa fortati copii sa inteleaga jucarii care nu sunt destinate varstei lor . Daca veti face acest lucru copii vor refuza sa colaboreze si pe viitor nu vor mai dori sa se implice in jocuri de acest gen.

Va recomandam cateva jucarii educationale pentru 2-4 ani

Daca sunteti in cautarea unui cadou pentru copii de aceasta varsta puteti sa alegeti oricare articol din oferta prezentata in acest ghid pentru o alegere reusita.

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

http://www.jucariibebe.net">Ghid Jucarii Copii - Informatii utile si recenzii despre magazinele online de jucarii
Powered by WordPress | Designed by: fire tables | Thanks to denver seo company, std testing and cold laser therapy