Triciclete pentru copii de 2-5 ani

Tricicletele sunt jucariile favorite ale copiilor care sunt la o varsta destul de mica pentru a incerca vre-o jucarie mai periculoasa cum ar fi o bicicleta sau trotineta.

Varsta cea mai potrivita pentru a incepe distractia pe trei roti este cea de 2 ani cand unii dintre copii se simt mai bine pedaland decat sa merga pe propriile picioare.

O tricicleta de calitate nu il va forta pe copil foarte mult sa faca efort si in felul acesta o plimbare prin oras se va dovedi a fi floare la ureche pentru cel mic. In acelasi timp o tricicleta este probabil una dintre cele mai sigure jucarii pentru copii datorita formei in care este construita si stabilitatii crescute datorate celor 3 roti.

Pentru cei aflati la inceputurile aventurii exista triciclete care au un maner in spate care serveste pe post de volan sub o forma rudimentara dar care poate fi utilizat de parinti pentru a ghida copilul in ce directie sa merga.

Preturile tricicletelor variaza foarte mult si pornesc de la 119 lei bani pentru care veti achizitiona o tricicleta Primii Pasi pentru copii mai mari de 1 an, si merg pana la 700 lei pentru o tricicleta Smart Trike – Tricicleta Recliner Stroller 4 in 1 Denim.

 

Recomandarile Noastre

Avem si noi cateva recomandari de triciclete pentru copii dumneavoastra pe care le-am gasit in magazinele online. Pentru a vedea detaliile si preturile faceti click pe tricicleta dorita.

Tricicleta Ferrari Feber

Feber – Tricicleta Baby Plus Music

Smart Trike – Tricicleta DX Sport

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

http://www.jucariibebe.net">Ghid Jucarii Copii - Informatii utile si recenzii despre magazinele online de jucarii
Powered by WordPress | Designed by: fire tables | Thanks to denver seo company, std testing and cold laser therapy