Ghid cumparaturi pentru copii

Anul acesta sarbatorim Craciunul cu brazi in ghiveci !

Au inceput deja sa apara zeci de comercianti cu brazi care mai de care mai frumosi si mai scumpi care insa au o durata de viata scurta . Odata taiati acesti brazi vor rezista pentru cel mult o luna verzi dupa care vor incepe sa se usuce si sa-si piarda din bogatia coroanei . Exista pe piata si in magazinele online doua alternative si anume brazii artificiali si brazii in ghiveci sau brazii vii cum li se mai spune acestora din urma . Copii sunt cei mai pasionati de bradul de Craciun si de impodobirea acestuia asa ca tot ei sunt cei mai in masura sa aleaga tipul de brad pe care il prefera . Lasati copii sa vada si oferta de brazi in ghiveci inainte sa cumparati bradul de Craciun . Vor alege cu siguranta un brad viu care are nenumarate avantaje fata de bradul normal .

  • Durata de viata este mult mai mare ajungand pana la cativa ani in apartamente daca respectati instructiunile de ingrijire si mai mult daca locuiti la casa si aveti posibilitatea sa mutati bradul intr-o incapere cu aer mai rece pe timpul verii .
  • Este un brad viu care isi va pierde o cantitate mult mai mica de ace in timpul impodobirii.
  • Mirosul de brad este mult mai accentuat la cele din ghiveci
  • Contribuie decisiv la reducerea taierilor de conifere
  • Daca locuiti la casa dupa terminarea iernii , aveti posibilitatea sa plantati bradul in curte.

Daca nu va permiteti un brad in ghiveci , aruncati o privire peste oferta de brazi artificiali . Acestia au o coroana perfecta , poate fi utilizat pe o perioada foarte lunga de timp astfel incat investitia initiala se va amortiza in timp si exista numeroase pulverizatoare care dau mireasma unui brad natural. In plus puneti umarul din plin la taierile brazilor din paduri si ii invatati pe copii sa fie prietenosi cu mediul inconjurator de la cele mai fragede varste .

 

Related posts