Jucarii Educative

Bucatarii de jucarie pentru copii intre 2 si 9 ani

Jucariile pentru fetite se pot imparti in cateva mari grupe dintre care jucariile care simuleaza activitatile casnice au evoluat foarte mult in ultimii ani ajungand sa acapareze o buna parte din fetitele care pana mai ieri isi doreau doar papusi si carucioare de papusi .

Seturile de bucatarie pentru copii au ajuns sa reprezinte modele complexe in  diferite marimi si forme in diferite stiluri care imita bucataria italiana, frantuzeasca sau pe cea traditionala .

Bucatariile vin cu foarte multe accesorii incluse astfel incat fetita poate simula pana in cele mai mici detalii o activitate in bucatarie realizata de parinti . Cei mici au la dispozitie in functie de modelul ales chiuveta, aragaz , cuptor cu gratar, frigider cu usa magnetica si chiar masina de spalat vase . Unele bucatarii vin chiar si cu parte electronica pentru cuptor si aragaz .

Activitatile pe care le pot face copii intr-o astfel de bucatarie de jucarie sunt complexe incepand cu aranjarea accesoriilor la locurile lor pana la simularea unei activitati casnice de gatit . O astfel de jucarie o puteti combina cu succes cu o jucarie educativa dintre cele mai cautate cum ar fi fabrica de ciocolata, sau fabrica de fructe lasand astfel copiilor posibilitatea de a pregati retete reale de deserturi pe care apoi le puteti servi impreuna cu familia .

O astfel de jucarie reprezinta un cadou unic si foarte sofisticat care va capta cu siguranta toata atentia celor mici . Iata cateva modele pe care le puteti face cadou cu cea mai mare siguranta ca vor fi apreciate de cei mici

 

Little Tikes – Bucatarie Interior/Exterior
Bucatarioara pentru fetite accesorizata.
Pret: 910,00 lei (TVA inclus)
Little Tikes – Bucatarie Super Bucatar
Bucatarie moderna, compacta si eleganta.
Pret: 410,00 lei (TVA inclus)
Little Tikes – Bucatarie Fata in Fata
Bucatarioara pentru fetite si baietei accesorizata.
Pret: 340,00 lei (TVA inclus)
Little Tikes – Bucatarie cu Sunete Gourmet
Bucatarioara robusta cu sunete pentru fetite.
Pret: 540,00 lei (TVA inclus)
Little Tikes – Bucatarie Lux
Bucatarioara pentru fetite accesorizata.Pret: 540,00 lei (TVA inclus)

 

Related posts