Jucarii de exterior Uncategorized

Cum alegem role pentru copii de 3 pana la 6 ani

Rolele sunt niste articole cam ignorate in ultima perioada de timp in randul copiilor foarte mici desi reprezinta un mijloc foarte bun de antrenament si distractie.

Copii adora viteza , si adora sa arate celor din jur cat de priceputi sunt ei intr-un anumit domeniu. Din aceasta cauza o pereche de role reprezinta cadoul perfect pentru un copil de 3 ani care este la varsta optima pentru a invata cum sa foloseasca noile jucarii.

Cu antrenament si rabdare cel mic va invata sa-si mentina echilibrul iar mai apoi sa faca acele miscari din picioare care ii vor da libertatea sa tasneasca prin multime.

Cel mai indicat ar fi sa cumparati o pereche de role care sa aiba pentru inceput 4 roti dispuse simetric, doua pe o parte si doua pe alta parte deoarece la inceput va fi mai greu iar acest tip de role ii va asigura celui mic mai multa stabilitate. Aveti mai jos cateva modele pe care le puteti cumpara pentru inceput. Pentru detalii puteti face click pe poza produsului.

Italtrike – Role X Line Baby

Rolele X Line Baby de la Italtrike, cu roti late pentru o buna stabilitate. Varsta recomandata de producator: 3+ ani.


Italtrike – Role X Line Turbo

Rolele X Line Turbo de la Italtrike, cu roti late pentru o buna stabilitate. Varsta recomandata de producator: 3+ ani.
Odata ce copilul avanseaza ca si tehnica si vedeti ca ii place acest sport este o idee foarte buna sa ii mentineti interesul deoarece ii va aduce multe beneficii atat pentru sanatate cat si pentru distractie. Este foarte important sa nu uitati accesoriile si echipamentul de protectie cum ar casac , genunchiere  sau cotiere.
Deasemenea puteti opta pentru o pereche de role reglabile cum ar fi cele de mai jos care se pot mari odata cu cresterea piciorului.

Stamp – Role Barbie 27 – 29

Role Barbie reglabile 3 masuri cu roti din pvc.
Nu va panicati daca cel mic nu invata din prima clipa , deoarece acest sport implica antrenament, consecventa si multa rabdare. Asadar pregatiti-va si dumneavoastra , parintii pentru calm si stapanire ca cel mic sa reuseasca.

Related posts