Ghid cumparaturi pentru copii

Idei de jucarii pentru copii activi

Stimulaţi mişcarea, antrenaţi spiritul de aventură şi de competiţie al copilului dvs. oferindu-i maşinuţe radiocomandate, seturi de maşini

În contextul unei vieţi predispuse la obezitate sau la indolenţă datorită factorilor de mediu, alimentaţiei sau pur şi simplu datorită activităţilor statice cum ar fi jocul la calculator, televizorul, studiul, puteţi oferi o alternativă sănătoasă şi totodată o bucurie copilului oferindu-i maşinuţe radiocomandate, seturi de maşini în cursă sau cu manevrare în sistem dual/multiplu, avioane radiocomandate. Prin acestea stimulaţi mişcarea, antrenaţi spiritul de competiţie al copilului şi dezvoltaţi abilitatea de coordonare a mai multor elemente în acelaşi timp. Chiar dacă timpul nu permite o activitate şi mişcarea în aer liber, maşinuţele radiocomandate şi seturile de maşini care pornesc intr-o cursă reprezintă alegerea perfectă pentru un copil pentru a-şi consuma energia în casă.

Psihologii pediatri aprobă jocul activ deoarece sunt stimulate abilităţi de coordonare, se dezvoltă agilitatea şi perspicacitatea copilului, chiar şi în micile pauze dintre activităţile de învăţare, atât în interior cât şi în exterior.

Comparativ cu alte jucării utilizate pentru antrenarea mişcării la copil, maşinuţele radiocomandate sunt sigure pentru mediul interior, datorită posibilităţii de manevrare automată controlată a acestora.

Vă oferim câteva dintre ideile de seturi de maşinuţe şi maşini radiocomandate potrivite pentru jocul în interior sau în exterior.

Maşini, tancuri de luptă, avioane, elicoptere:

Jucarii cu telecomanda

Masinute Electrice

Jocul în aer liber

A venit primăvara! Se apropie sărbătorile pascale. Puteţi oferi copiilor o bucurie de sărbători şi să îi antrenaţi să îşi descarce energia în aer liber, la soare, chiar dacă e puţin vânt. Oferiţi-le planoare, avioane, zmeie pentru a stimula mişcarea, simţul coordonării în spaţiu şi al orientării.

Zmeie, avioane, planoare:

Zmeie si jucarii zburatoare

Avioane si planoare

Gândiţi pe termen lung! Oferiţi copilului dvs. jucării de exterior durabile şi potrivite pentru diferite categorii de vârstă.

Căutaţi jucării accesibile care să stimuleze mişcarea în condiţii de siguranţă? Aveţi copii activi?

Faceţi investiţii inteligente cumpărând jucării de exterior durabile şi potrivite pentru copii de la un an. Beneficiile sunt mari: sănătate, siguranţă, bucurie, socializare cu alţi copii, jocul de grup în curte.

În plus, dacă aveţi copii activi, îi ţineţi ocupaţi fără tentaţii de căţărare pe garduri, copaci, etc.

Iată câteva idei de jucării:

Căsuţe, tuneluri, mese de picnic, spaţii de joacă:

Casute

Joaca si activitati

Locuri de joaca

Related posts