Jucarii de exterior

Jucarii de nisip si apa pentru vacanta la mare

Inainte sa plecati in concediu la mare daca sunteti impreuna cu cel mic sau cea mica ar fi bine sa va ganditi si la cateva articole de joaca pe care copii dumneavoastra sa le poata folosi pe plaja sau chiar in apa. In acest fel veti face mai usoara sarcina dumneavoastra de a-i supraveghea , acestia fiind captivati de distractia pe care micile jucarii le-o ofera.

In functie de varsta copiilor puteti alege de la forme de nisip , galetuse si greble pana la mingii de volei sau fotbal. Orice jucarie cat de mica ii va atrage atentia copilului si il va antrena intr-o activitate placuta.

Cateva idei:
O cutiuta de nisip in forma de animal pe care cel mic o poate umple sau goli.
Un kit pentru desene in nisip cu ajutorul caruia cel mic poate realiza diverse desene frumoase.
Excavatoare si alte masinute sau vehicule destinate transportului de nisip dintr-o parte in alta.
O mica piscina pe care o puteti umple cu apa iar cei mici se pot balaci chiar langa dumneavoastra.
Pusti si pistoale cu apa excelente pentru grupuri de copii care pot creea echipe si se pot lupta cu apa
Scafandru, submarin, barcuta sau alte jucarii plutitoare impreuna cu o piscina sunt ideale daca va doriti ca cel mic sa stea langa dumneavoastra.

Pentru apa au aparut fel de fel de jucarii gonflabile pe care cei mici le pot folosi si in acelasi timp pot sa si invete sa inoate.
Delfin, broscuta, calut sau chiar un dinozaur sunt doar cateva dintre formele pe care le puteti gasi in magazinele online.

Atentie insa, copii nu trebuie lasati nesupravegheati in apa oricat de sigura ar parea forma gonflabila pe care o veti cumpara.
Jucariile constituie un bun mijloc de a dezvolta inteligenta si imaginatia unui copil iar pe plaja sau in apa este locul ideal pentru joaca si distractie asa ca nu ezitati sa luati cu dumneavoastra in limita spatiului disponibil cat mai multe jucarii de nisip si apa pentru cel mic

Related posts