Jucarii de exterior

Tobogane Smoby si Little Tikes – distractie maxima pentru copii la preturi mici

Copii sunt un pachet de energie şi in a alege centrul de joaca potrivit este un efort pe care parintii il exercita pentru a se asigura că ei aleg ceea ce este potrivit pentru copiii lor şi în acelaşi timp, le va da mai multa valoare pentru banii cheltuiti. Deoarece aceste seturi de joaca nu sunt foarte ieftine, părinţi, opteaza de obicei pentru cele de bază, înainte de a investi in achiziţii mai mari şi mai scumpe de acelaşi tip.

Acesta este motivul pentru care toboganele Little Tikes sunt o alegere excelenta pentru părinţii care nu sunt pregatiti sa plăteasca bani pentru seturi mai complexe şi mai costisitoare, dar isi doresc să dea celor mici acelaşi tip de distracţie şi timp de joaca.

Pentru inceput, părinţii vor găsi aceste seturi foarte uşor de construit, deoarece au doar un număr de piese redus pentru a le pune împreună. Dar se recomandă ajutorul unei alte persoane pentru a vă ajuta să construiţi intreg mecanismul deoarece piesele sunt de obicei mari şi destul de greu de transportat. Şi pentru că vine în bucăţi mari de material din plastic robust, este bine sa va luati masuri de precautie inainte de a-l monta.
Toate toboganele Smoby si Little Tikes sunt concepute pentru a fi utilizate de către mai multi copii. Cu toate acestea, supravegherea adulţilor este necesară pentru a vă asigura ca nu se vor intampla ghinioane.

Aceste seturi de joaca cu o stabilitate foarte buna sunt tocmai potrivite pentru copii mici , activi, care sunt încă in faza de învăţare de a-si controla miscarile lor. Copii de cel puţin 2 ani pot începe deja să se bucure de noul set de joaca. Micutul tau se va bucura de urcarea scarilor solide în condiţii de siguranţă şi de alunecarea pe tobogan fără sa vă îngrijoraţi că s-ar putea ciocni cu capul deorece Little Tikes si Smoby sunt concepute pentru acest tip de activitate în condiţii de siguranţă. Copiii mici vor avea, de asemenea, parte de tone de distracţie de joaca de-a fatea ascunselea cu mami si tati prin gaurile gasite pe partea de sus a setului.

Setul este, de asemenea, la fel de potrivit pentru copiii mai mari care se bucura de distractie urcand sau coborand . Aceste mici tobogane se pot asemana cu o sală de gimnastică pentru copii, activitate care poate fi savurata de către copiii de varsta doi la patru ani. Dar, de asemenea, clienţi arată că si copiii de vârstă mai mare au încă parte de o mulţime de distracţie.

Toboganele vin în culori minunate, care ajuta la stabilirea starii de spirit şi ii încurajeaza sa se joace un timp mai indelungat. Şi, deoarece poate fi uşor de adus în şi afară din casă, portabilitatea adaugă valoare la acest set de activitate mare.

Dincolo de toate aceste caracteristici şi valori, aceste modele de tobogane pentru copii , sunt de asemenea, uşor de întreţinut, din cauza materialului din plastic, care este foarte uşor de curăţat. Şi pentru că nu este atât de mare, se pot potrivi in cele mai multe camere si constitue un mare loc de joacă pentru copilul dumneavoastră.

Găsirea unui set de joaca perfect pentru copilul dumneavoastră poate fi un lucru dificil mai ales atunci când există o mulţime de opţiuni pentru a alege şi atunci când preţurile pentru cele mai avansate şi cele mai recente modele sunt foarte mari. Este un lucru bun faptul că modelele de bază, cum ar fi aceste tobogane Smoby sau Little Tikes sunt încă disponibile, astfel încât nu va trebui să vă faceţi griji cu privire la cheltuirea unei mari sume de bani.

 

Tobogane Little Tikes

Little Tikes Tobogan gigant – albastru/rosu

Pret: 580,00 lei

 

Tobogane Smoby

Smoby Tobogan XS Cars

Pret: 129,99 lei

Smoby Tobogan XS

Pret: 138,99 lei

 

Related posts