Jucarii de exterior

Unde gasim cele mai ieftine trotinete pentru copii

Trotineta reprezinta una dintre cele mai iubite jucariii ale copiilor datorita faptului ca mersul pe o astfel de jucarie se invata foarte repede, este un mijloc de locomotie foarte usor care poate fi luat in brate atunci cand este nevoie si nu necesita o intretinere speciala. Daca veti intreba parintii ai caror copii au avut o tricicleta majoritatea va vor spune ca cei mici isi petrec majoritatea timpului dintr-o plimbare pe tricicleta preferand sa impinga decat sa merga pe jos.

Desi pare o miscare suficient de costisitoare ca energie pentru copii este o placere sa isi foloseasca muschii picioarelor pentru a pune in miscare mica jucarie.

Daca nu stiati tricieltele nu sunt doar pentru copii, acum aparand in magazine si triciclete pentru adulti care prin o viteza destul de mare si sunt fabricate din materiale rezistente la o greutate mare. Pe de alta parte si tricicletele celor mici pot fi gasite in zeci de modele si dimensiuni astfel incat ne-am propus sa va recomandam cateva magazine online de copii unde puteti gasi cele mai ieftine triciclete numai bune pentru micutii care vor sa-si inceapa antrenamentul pe o astfel de jucarie.

Desi au preturi mici se pot folosi pentru o mare categorie de copii cu varste si greutati diferite. Unul dintre magazinele in care puteti gasi preturi foarte bune la triciclete este BestKids care va ofera pentru multe modele si transport gratuit.

Oferta magazinului o puteti vedea aici

Preturile incep de la 137 lei pentru o trotineta barbie marca Mondo sau 167 lei pentru o trotineta Cars

Un alt magazin online unde veti gasi cu siguranta un raport foarte bun intre pret si calitate este Nichiduta. Cu preturi incepand de la 74 lei pentru o trotineta din plastic Nichiduta este cel mai ieftin magazin pe acest segment. Vezi toata oferta de triciclete Nichiduta

Ultima noastra recomandare dar nu cea de pe urma este magazinul Toyz unde preturile incep de la 126 lei pentru o trotineta din metal marca Razor. Vezi oferta Toyz

Bune atat pentru baieti dar si pentru fetite, trotinetele sunt jucariile perfecte pentru plimbari in parc si intreceri intre copii iar distractia oferita este maxima. In plus miscare pe care cei mici o fac in timpul unei calatorii pe trotineta este benefica dezvoltarii armonioase a corpului.

 

Related posts