Jucarii de exterior

Unde gasim piscine si jucarii gonflabile de copii pentru apa?

Suntem deja in prima luna de distractie iar cei mici sunt cei mai fericiti cand vine vorba de concedii in statiuni pe malul marii datorita faptului ca au destul spatiu la dispozitie in care se pot juca si in plus copiilor le place foarte mult apa marii. Jucariile pe care ar trebui sa le luati in astfel de vacante pe malul marii sunt jucarii de nisip si jucarii gonflabile . Piscinele si jucariile gonflabile de genul celor pe care copii se pot urca : delfini, elefanti, balene si alte forme au cateva mari avantaje care le recomanda in acest tip de vacante.

In primul rand spatiul pe care il ocupa in masina este foarte mic iar cand va fi umflat va deveni o jucarie foarte mare, impresionanta.
Totodata distractia pe care o poate oferi o astfel de jucarie este foarte mare, cei mici adora sa se urce pe un elefant plutitor si sa sparga valurile.
Nu in cele din urma jucariile gonflabile sunt usoare si se pot transporta cu usurinta de la hotel pana pe plaja.

Modelele gonfalbile pe care le puteti gasi in magazinele online sunt diverse si satisfac cu siguranta cerintele oricarui copil. Fie ca cel mic isi doreste o pluta sub forma unui delfin, un ursulet care este disponibil sub forma unui scaun plutitor sau chiar un dinozaur T-REX.

Preturile unor astfel de forme gonflabile nu sunt foarte mari si le puteti achizitiona undeva intre 40 si 100 lei in functie si de complexitatea si dimensiunile jucariei.

Nu acelasi lucru se poate spune despre barcutele sau saltele gonflabile ale caror preturi sunt ceva mai mari dar au in compozitie si materiale mai groase concepute si pentru a suporta presiuni si greutati mai mari care pot fi utilizate chiar si de catre adulti. Este foarte adevarat ca o saltea basic destinata doar copiilor incepe undeva la un pret de 30 sau 40 de lei insa nu este foarte recomandat sa cumparati o astfel de saltea deaorece in apa cei mici trebuie sa fie insotiti pe saltea de catre un adult .

Orice jucarie ati alege este foarte indicat sa nu plecati la mare fara un astfel de articol. Chiar daca veti lua dupa dumneavoastra un simplu colac la 25 lei, copilul va fi bucuros si pozele impreuna cu noua jucarie de care are parte doar in vacanta la mare nu vor fi uitate foarte repede.

Recomandari de magazine online cu jucarii gonflabile pentru apa

  1. Vezi goflabile pe bestkids »
  2. Vezi goflabile pe toyz »
  3. Vezi goflabile pe dinoland »
  4. Vezi goflabile pe strollers »
  5. Vezi goflabile pe nichiduta »

Related posts