Jucarii de exterior

Vara asta ne jucam cu casute de joaca si triciclete Feber

Feber este un lider in industria articolelor pentru copii, dezvoltator si comerciant de tehnologii inovatoare, pentru echipamente de joacă în aer liber. Feber este de 100% concentrat pe dezvoltarea de produse, care va oferi cea mai antrenanta experienţă de învăţare eficientă – pentru toate vârstele.

Jucariile Feber desi nu erau foarte cunoscute pe piata romaneasca acum cativa ani au reusit intr-un timp nu foarte mare sa faca senzatie printre cei mici si sunt acum o moda atat in randul copiilor dar si pe gustul parintilor care isi doresc articole de calitate pentru copii lor.

Jucariile Feber se caracterizeaza prin culorii vii si accentuate, materiale placute la atingere si calitate foarte buna, iar toate acestea le puteti obtine la preturi nu foarte mari.

Daca nu stiati Feber produce intr-un procent foarte mare jucarii de exterior si poate ati auzit de casute de joaca Feber sau tricicletele Feber care sunt la mare cautare mai ales in sezonul cald.

Triciclete Feber

Nu va ganditi ca exista sute sau zeci de modele de tricilete si din aceasta cauza sunt foarte populare. Feber are doar cateva modele de triciclete dar care se vand foarte bine datorita design-ului unic, a calitatii materialelor si a accesoriilor folosite si nu in ultimul rand a sigurantei pe care o ofera o triciclete Feber. Poate ca acest lucru nu este constientizat de multi parinti dar orice jucarie de exterior prezinta si anumite riscuri iar Feber incerca din rasputeri sa minimalizeze aceste riscuri prin produsele produse. Aveti mai jos modelele de triciclete Febere care le puteti regasi in magazinele online si pe care vi le recomandam cu toata increderea:

Feber – Tricicleta Nenuco
Tricicleta Nenuco cu scaunel pentru papusa.
Pret nou: 369,00 lei (TVA inclus)
Feber – Tricicleta Ferrari
Tricicleta Ferrari cu maner detasabil.
Pret: 627,00 lei (TVA inclus)
Feber – Tricicleta Maxi Trike
Tricicleta Maxi Trike 2 in 1 cu banda lata de cauciuc pe roti.
Pret nou: 509,00 lei (TVA inclus)
Feber – Tricicleta Baby Twist Boy
Tricicleta 2 in  1 cu banda lata de cauciuc pe roti, maner reglabil, parasolar ajustabil, cadru de protectie si gentuta pentru accesorii.
Pret: 649,00 lei (TVA inclus)
Feber – Tricicleta Baby Plus
Tricicleta cu maner detasabil, cosulet pentru jucarii, suport de picioare retractabil si scaun ajustabil.
Pret nou: 358,00 lei (TVA inclus)

Casute si locuri de joaca Feber

Despre casutele de joaca Feber nu putem spune decat ca ne duc cu gandul in lumea minunata a povestilor datorita paletei de culori care se potriveste de minune cu joaca in natura si un mediu inconjurator curat. Bungalouri, casute de padurari si multe alte modele de 2 ,3 sau mai multe locuri sunt disponibile pentru a creea celor mici un coltisor numai al lor in care sa se poata gospodari de unii singuri.

Tot in categoria locurilor de joaca intra si toboganele produse de aceasi firma din materiale durabile si usor de asamblat fabricate in Spania dar si leagane si centre de activitati complexe

Related posts